BREAK-OUT De Moestuin

15 personen

 

De Moestuin is het domein van de chef. Natuurlijk zijn al onze gasten hier ook van harte welkom. Maak je handen vuil, pluk een vers tomaatje of neem gewoon even plaats in een van de zitjes. De Moestuin is niet te reserveren dus hier geldt het principe van samen delen.

Moestuin-momentje

Wil jij een leuke break voor tijdens de bijeenkomst? Kies dan voor een moestuin-momentje. Op basis van wat er beschikbaar is in de moestuin wordt er in de keuken een heerlijke hartige break bereid.  Wij serveren het moestuin-momentje bij de zitjes in de moestuin zodat jullie echt even kunnen ontspannen.  € 5,50 per persoon

Lunchproeverij

In het voorjaar en de zomer (als het droog is) is het mogelijk te kiezen voor een lunchproeverij in onze moestuin. In combinatie met een vergaderarrangement met lunch berekenen wij een toeslag van € 5,50 per persoon.

Proef het uit de keuken

Op EIGENTIJDSERF draait alles om de natuur; zo ook bij het kiezen van de ingrediënten. We leren van de manier waarop een bijenvolk zijn voedsel verzamelt, namelijk lekker dichtbij en lokaal. We kiezen het liefst voor producten die zo min mogelijk kilometers afleggen van de leverancier naar het bord. Groenten uit eigen tuin past dus precies in deze visie. Helaas is onze moestuin niet groot genoeg voor een volledige eigen productie maar alle beetjes helpen.

Vergaderarrangementen

Kies voor een basis vergaderarrangement of ga voor de complete EIGENTIJDSERF beleving. Voel je vrij om een verblijf samen te stellen met die elementen die voor jullie vergadering in de natuur een bijdrage leveren. Heb je hierbij meer hulp nodig, dan staan wij voor je klaar.

Vergaderarrangementen

Offerte aanvragen

Wil je meer weten over EIGENTIJDSERF als locatie voor jullie bijeenkomst. Vraag dan altijd vrijblijvend een offerte aan. Heb je voorkeur voor een specifieke zaal, dan horen wij dat graag.

Terug naar overzicht Offerte aanvragen