renditionDownload-5.jpg

Vergaderarrangementen

Maak van dichtbij mee hoe inspirerend uw bijeenkomst bij EIGENTIJDSERF voortaan kan zijn. ERVAAR HET BINNEN en ONTDEK HET BUITEN met onze vergaderarrangementen of met op maat gemaakte belevenissen voor kleine tot grote evenementen.

Als basis voor een bijeenkomst bieden wij een aantal standaard vergaderarrangementen aan. Andere wensen? Ook voor kleine groepen, korte bijeenkomsten of grote events maken wij graag een vergaderarrangement of offerte op maat.

Onze arrangementen bevatten altijd: Brabantse gastvrijheid, ontvangst met een zoete lekkernij, onbeperkt koffie, thee, fruitwater en koekjes, passende vergaderzaal, projectiescherm en vergaderbox, vele hectares Brabantse natuur, gratis parkeren en wifi. Overnachten op onze locatie is ook mogelijk!

Bij vragen, neem contact op via:
+31 135041392
reserveringen@eigentijdserf.nl

Onze dagbijeenkomsten

 

4-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

 

Onze meerdaagse bijeenkomsten

 

24-uurs vergaderarrangement

2-daags vergaderarrangement

3-daags vergaderarrangement

Zaalhuur

Zaalhuur is inclusief het vergaderarrangement op basis van een passende vergaderzaal. Bij de wens voor het gebruik van een specifieke of grotere zaal, is een toeslag boven op de vergaderarrangementen afhankelijk van de zaalgrootte en het aantal personen.

Streekproducten

De lunch wordt standaard geserveerd op basis van een uitgebreid streekproducten lunchbuffet met soep, salades, brood, broodjes, warme snack en een variatie aan zoet en hartig beleg. Het diner bestaat uit een 3-gangen dagmenu geïnspireerd op het seizoen. Andere wensen? Wij horen het graag.

Ontdek de inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven!

Maak gebruik van onze basis vergaderarrangementen of kies voor de uitgebreide EIGENTIJDSERF beleving. Start de dag met een sportieve bootcamp, geniet van een moestuin-momentje in de middag of sluit af met een borrel in de bossen. Veel is mogelijk en wij denken graag mee over een passende invulling.