renditionDownload-6.jpg

Ons verhaal

EIGENTIJDSERF maakt samen met Landgoed Huize Bergen onderdeel uit van Joannes Hospitality, een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Onze inspanningen op het gebied van duurzaam ondernemen zijn door duurzaamheidskeurmerk Green Key beloond met niveau goud. Maar we gaan nog een stapje verder. We hechten er grote waarde aan dat alles klopt: gezond ondernemerschap, sociaal werkgeverschap, geven aan onze naasten en de natuur en investeren in het werken en leven met een lach. Al onze gezamenlijke idealen zijn terug te brengen naar de kern van wat we zo graag doen; de ideale omgeving creëren om samen te groeien. 

 

 

Bekijk EIGENTIJDSERF vanuit de lucht

Maak kennis met onze 5 MVO idealen:

Ontwerp zonder titel (23).png

Waar gaan wij voor

Een verblijf in de kracht van de natuur haalt je eigen kracht naar boven. We willen bij EIGENTIJDSERF ruimte creëren voor het behalen van doelstellingen, maar wel met de juiste balans in werktijd én eigentijd. 

Dit alles vanuit ons persoonlijke streven; van betekenis zijn. Voor onze gasten en onze omgeving. Door middel van de 5 MVO idealen besteden we hier zoveel mogelijk aandacht aan binnen de eigen bedrijfsvoering.

Ons team, onze kracht

Geen duidelijker voorbeeld van teambuilding in de natuur dan het bijenvolk. In een bijenkolonie heeft elke groep zijn eigen taak. Er zijn verkenners, voedselverzamelaars en nestonderhouders. Samen zorgen ze voor een perfect verloop van de dag.

Vacatures

Wil jij werken in een natuurlijke omgeving? Kijk dan snel even naar onze vacatures!

bekijk vacatures

Net een stapje verder

We hechten er grote waarde aan dat alles klopt: gezond ondernemerschap, sociaal werkgeverschap, geven aan onze naasten en de natuur en investeren in het werken en leven met een lach. Al onze idealen zijn terug te brengen naar de kern van wat we zo graag doen; de ideale omgeving creëren om samen te groeien.