Eigentijdserf_lage resolutie-8.jpg
Eigentijdserf_lage resolutie-9.jpg
Eigentijdserf_lage resolutie-15.jpg

De Breakout ruimtes bij EIGENTIJDSERF

Een heerlijke plek met uitzicht op de natuur, waar je kunt relaxen in de hangstoelen of lekker kunt loungen met een magazine in de zithoek.

Alles mag en niks hoeft. De hoge tafels met krukken lenen zich uitstekend als tijdelijke werkplek maar hier kun je ook een goed gesprek voeren. Deze ruimte is in 2023 volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Het gebruik maken van de break-out ruimtes is altijd in combinatie met een arrangement. Kom het vooral zelf ervaren!

Ontwerp zonder titel (23).png

Geniet van verse Fairtrade koffie of thee

Kom na een training, workshop, yogasessie of wandeling bij in het gezellige koffiehoekje van Innovatiekracht. Ruik je de verse koffie al? Bij een arrangement zit ook een lekkernij inbegrepen zoals plaatcake. Bij EIGENTIJDSERF draait alles om de kracht van de natuur. Wij vinden het erg belangrijk om de natuurlijk zoveel mogelijk te ontlasten en maken daarom zoveel mogelijk gebruik van duurzame producten. Wij hebben daarom een bewuste keuze gemaakt om voor Fair Trade te kiezen voor onze koffie en thee.

 

Bekijk alle ruimtes

Een ontspannen werkplek

Een fijne tafel waar je aan kunt zitten op de kruk, of aan kunt staan als je even ontspannen wat e-mails wil beantwoorden tussen de brainstormsessies door. Hier kunt je in alle rust je gang gaan. Met de koffiecorner op één meter afstand ben je altijd voorzien van verse fairtrade koffie of thee. 

 

Bekijk onze kamers

Ontwerp zonder titel (23).png

vergaderruimtes innovatiekracht