renditionDownload-3.jpg

Workshops

ALS EEN SCHAAP OVER DE DAM IS

In deze workshop wordt de training van een border collie voor het drijven van schapen gebruikt om iemand in zijn eigen 'communicatiespiegel' te laten kijken. Het begrip communicatie wordt onderzocht in een ongewone context, namelijk in de buitenlucht met border collies en schapen in plaats van aan tafel in een kantoorgebouw. Het begrip communicatie wordt weer helder en begrijpelijk en u krijgt inzicht in de manier waarop u communiceert. Schapendrijven met border collies is een typisch staaltje teamwerk. Tijdens de workshop wordt de teamspirit tussen de deelnemers onderling op de proef gesteld!

IN CONTACT MET DE NATUUR

Een perfecte break om tijdens uw bijeenkomst even de gedachten los te laten en in aanraking te komen met het inspirerende van de natuur.

Door blootsvoets te lopen bent u bezig met het intensief waarnemen van de natuur. Via de voeten kan er koud en warm, vochtig en droog, zacht en hard of te wel aangenaam, opwekkend en prikkelend ervaren worden. De afwisselende ondergrond eist gevoel voor waarneming en concentratie en activeert daardoor ook andere zintuigen.

Als gast loopt u het Belevingspad gratis.

 

KNALLEN IN DE BUITENLUCHT

Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body workout is voor mannen en vrouwen en alle fitnessniveaus. Met Bootcamp Training bouw je je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Een training bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen en dat allemaal in de natuur. Heerlijk training in de buitenlucht, back to basics!

Onze workshop en teambuilding partner werkt alleen met gecertificeerde, ervaren en gemotiveerde trainers. Humor, creativiteit en passie zijn elementen die je ziet terugkomen tijdens de trainingen. Naast reguliere Bootcamp Training bieden we diverse specials aan op het gebied van hardlopen, intervallen en afvallen.

Bubbel Voetbal

Bubbel Voetbal (of Bubble Voetbal) is vergelijkbaar met echt voetballen; twee teams die proberen de bal in elkaar’s doel te werken. Er is echter 1 klein verschil wat het spel compleet anders maakt! Doordat alle spelers in een enorme Bubbel zitten kan je elkaar omver lopen, tegen de keeper van de andere partij op springen of de spits van de tegenstander sandwichen! Hilariteit gegarandeerd!

Meer outdoor zeskamp spelen? De Bostuin is groot genoeg voor opblaasglijbanen, levensgroot tafelvoetbal of een echt segway parcours. 

 

Workshop zelfverdediging

Deze workshop zelfverdediging springt in op de behoefte om jezelf goed te kunnen verdedigen in het dagelijkse leven. De workshop begint met een verhaal over voor velen zeer herkenbare situaties uit de praktijk. Voor dat de deelnemers nu zelf daadwerkelijk zelf in actie komen wordt er eerst begonnen met een lichte warming-up. Vervolgens zal de instructeur verschillende situaties uitleggen in woord en daad. Hier zal steeds 1 van de deelnemers de instructeur begeleiden. Vervolgens gaan de deelnemers zelf aan de slag.

Er zal ingegaan worden op het verdedigen. Hoe houd je gespannen situaties onder controle, hoe vermijd je probleem situaties. Vaak is de tactiek van het probleem uit de weg gaan de juiste maar helaas zal er soms ook daadwerkelijk in actie gekomen moeten worden. Nu weet je dan dat door deze workshop zelfverdediging de verdediging en aanval onder controle zijn en je beter en veiliger op pad kunt.

Er zal geen gebruik gemaakt worden van hulpmiddelen zoals bokshandschoenen omdat die in de praktijk ook niet aanwezig zijn.

Workshop Boogschieten

We starten deze leuke workshop boogschieten met het voorstellen van de medewerkers van GH Events. Vervolgens wordt er uitgebreid ingegaan op de techniek van het handboogschieten. Nadat de instructeur de afspraken betreffende de veiligheidsregels heeft doorgenomen is het de beurt aan de deelnemers.

De deelnemers gaan met drie verschillende type bogen schieten; Bare bow (een boog zonder hulpmiddelen), compound boog (boog met katrollen) en de recurve boog (boog met stabilisatoren). Er is een kruisboog aanwezig voor deelnemers met een blessure of deelnemers die zelf niet de kracht hebben om de pees van de handboog voldoende uit te trekken.

Heel bijzonder om de kracht van de verschillende bogen te ervaren. Eerst schieten de deelnemers een aantal oefenpijlen. De instructeurs lopen rond en geven aanwijzingen en proberen de schiethouding van de schutters te verbeteren. Het is zeker niet eenvoudig maar men kan zich snel verbeteren. Na een aantal pijlen zal blijken dat men zich steeds meer vertrouwd voelt met de houding en het schieten. Na de oefensessie wordt het serieus want dan wordt er voor de teampunten of individuele punten geschoten. Iedere deelnemer schiet dan een vooraf afgesproken aantal pijlen.

Inbegrepen workshop boogschieten: 
Boog: uitleg over de verschillende type bogen en pijlen
Techniek: houding van de deelnemer 
Oefensessie: onder begeleiding schieten wat de houding ten goede komt
Wedstrijdsessie: de deelnemers schieten voor de punten
Finale: ballonnen schieten en bij voldoende tijd extra schietopdrachten