_KF_0122_def.jpg
Website slider (20).png

Workshops

Wij hebben een aantal workshops die wij zelf verzorgen op ons "VuurErf" zoals je eigen pizza bakken in een echt authentieke pizzaoven, een BBQ op open vuur of een Pachamanca BBQ. Deze workshops worden allemaal begeleid door één van onze VuurErf specialty koks en zorgen voor een unieke ervaring!

 

Daarnaast zijn er workshops beschikbaar die wij in samenwerking met een evenementenbureau organiseren.

Ontwerp zonder titel (23).png
Ontwerp zonder titel (23).png

Belevingspad

Een perfecte break om tijdens uw bijeenkomst even de gedachten los te laten en in aanraking te komen met het inspirerende van de natuur.

Door blootsvoets te lopen bent u bezig met het intensief waarnemen van de natuur. Via de voeten kan er koud en warm, vochtig en droog, zacht en hard of te wel aangenaam, opwekkend en prikkelend ervaren worden. De afwisselende ondergrond eist gevoel voor waarneming en concentratie en activeert daardoor ook andere zintuigen.

 

Belevingspad, zingeving eigentijdserf.png
Belevingspad, zingeving, eigentijdserf1.png
Belevingspad, zingeving eigentijdserf2.png
Ontwerp zonder titel (23).png

Overige Workshops

Ontwerp zonder titel (23).png

Meer informatie?

Bovenstaande workshops zijn een kleine greep van de workshops die wij voor u kunnen organiseren. Heeft u interesse in een workshop of bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Wij spreken graag uw wensen met uw door en maken een offerte op maat voor u.