De Spotter

51 m2 | max 16 carré | 20 theater

Om met plezier naar vogels te kijken, hoef je geen kenner te zijn.
 
De Spotter is een prachtige zaal aan de waterkant midden in onze bostuin. Zet op een warme dag alle wanden open om in verbinding te staan met de natuur of brainstorm met bungelende benen vanaf de vlonder. Geen nood, deze locatie is voorzien van een uitstekende wifi verbinding. 

Meer informatie

De Hangout

Vergaderen is geen straf meer wanneer je een plekje claimt in de Hangout. Op zonnige dagen kun je terecht in deze cirkel van acht hangmatten die te vinden is nabij de Spotter. Vooralsnog is de hangout niet te reserveren, hier geldt het principe van samen delen: we het eerst komt wie het eerst maalt.

Vergaderarrangementen

Kies voor een basis vergaderarrangement of ga voor de complete EIGENTIJDSERF beleving. Voel je vrij om een verblijf samen te stellen met die elementen die voor jullie vergadering in de natuur een bijdrage leveren. Heb je hierbij meer hulp nodig, dan staan wij voor je klaar.

Vergaderarrangementen

Offerte aanvragen

Wil je meer weten over EIGENTIJDSERF als locatie voor jullie bijeenkomst. Vraag dan altijd vrijblijvend een offerte aan. Heb je voorkeur voor een specifieke zaal, dan horen wij dat graag.

Terug naar overzicht Offerte aanvragen