De Kiem

142 m2 | max 40 carré | 130 theater

Het aller kleinste begin waaruit iets groeien kan.
De Kiem is een grote, lichte en hoge zaal die wordt omringd door natuur. Via de glazen façades kijk je direct op de bosrand en door de print op de muur is het net alsof jullie buiten zitten. Wil je in groepjes uiteen en is de zaal te groot, dan sluiten wij de tussenwand voor wat meer intimiteit. Is de zon even niet welkom, dan zorgen de zonneschermen voor verduistering. 
 

Groeikracht

Stap over de grens van de verschillende natuurkrachten en ervaar wat het voor jullie bijeenkomst kan betekenen. Alle natuurkrachten worden zo ingericht dat ze met een eigen specifieke functie een bijdrage kunnen leveren aan het doel van de bijeenkomst als dat gewenst is.

Elke omgeving en organisatie heeft andere kaders en vraagt om andere keuzes. Groeikracht staat in het teken van kennis delen en kaders vormen t.b.v. persoonlijke groei of groei binnen een team. lees meer

Vergaderarrangementen

Kies voor een basis vergaderarrangement of ga voor de complete EIGENTIJDSERF beleving. Voel je vrij om een verblijf samen te stellen met die elementen die voor jullie vergadering in de natuur een bijdrage leveren. Heb je hierbij meer hulp nodig, dan staan wij voor je klaar.

Vergaderarrangementen

Offerte aanvragen

Wil je meer weten over EIGENTIJDSERF als locatie voor jullie bijeenkomst. Vraag dan altijd vrijblijvend een offerte aan. Heb je voorkeur voor een specifieke zaal, dan horen wij dat graag.

Terug naar overzicht Offerte aanvragen

Andere arrangementen

De  Gaard

De Gaard

Lees meer
De Luistervink

De Luistervink

Lees meer
Het Getij

Het Getij

Lees meer