De Brug

44 m2 | max 20 carré | 40 theater

Als symbool voor de uitwisseling tussen gedachten en ervaringen.
De Brug is een vergaderzaal met een capaciteit tot 40 personen. Via de eigen tuindeuren loop je zo de bostuin in waar jullie kunnen plaatsnemen op de zitjes. Op de wand kan geprojecteerd worden en rekken voor het ophangen van vellen papier zijn aanwezig. 

Overlevingskracht
Stap over de grens van de verschillende natuurkrachten en ervaar wat het voor jullie bijeenkomst kan betekenen. Alle natuurkrachten worden zo ingericht dat ze met een eigen specifieke functie een bijdrage kunnen leveren aan het doel van de bijeenkomst als dat gewenst is.

De omgeving van Overlevingskracht stimuleert het proces van evalueren en reflecteren. Maak gebruik van de tribunes en raak met elkaar in gesprek of neem buiten plaats in een van de zitjes. lees meer

Vergaderarrangementen
Kies voor een basis vergaderarrangement of ga voor de complete EIGENTIJDSERF beleving. Voel je vrij om een verblijf samen te stellen met die elementen die voor jullie vergadering in de natuur een bijdrage leveren. Heb je hierbij meer hulp nodig, dan staan wij voor je klaar. 

Vergaderarrangementen

Offerte aanvragen

Wil je meer weten over EIGENTIJDSERF als locatie voor jullie bijeenkomst. Vraag dan altijd vrijblijvend een offerte aan. Heb je voorkeur voor een specifieke zaal, dan horen wij dat graag.

Terug naar overzicht Offerte aanvragen