De Werkkuil

Welkom bij de Werkkuil: een unieke buitenruimte met een exclusieve toevoeging; de KUIL®-methode workshop. Ontdek de kracht van actieve workshops! Naast praten, bieden we boeiende praktijkoefeningen gebaseerd op 'action learning'. De resultaten kunnen met de KUIL®-methode verankerd worden, wat leidt tot verbeterde prestaties binnen je team.

Deze workshop is flexibel, variërend van een uur tot een halve dag, zowel binnen als buiten. Thema's die je kunt bespreken zijn onder andere: Leiderschap en Leidinggeven, Samenwerken en Teambuilding, Communicatie en Vertrouwen. We passen de workshop aan op het doel van jouw bijeenkomst.

Kies voor de Werkkuil met de KUIL®-methode workshop en til je teamontwikkeling naar een hoger niveau. Reserveer nu voor een transformerende vergaderervaring!

Let op, de Werkkuil buiten is enkel te reserveren in combinatie met de bijbehorende workshop: de KUIL®-methode.

 

Groeikracht

Stap over de grens van de verschillende natuurkrachten en ervaar wat het voor jullie bijeenkomst kan betekenen. Alle natuurkrachten worden zo ingericht dat ze met een eigen specifieke functie een bijdrage kunnen leveren aan het doel van de bijeenkomst als dat gewenst is.

Elke omgeving en organisatie heeft andere kaders en vraagt om andere keuzes. Groeikracht staat in het teken van kennis delen en kaders vormen t.b.v. persoonlijke groei of groei binnen een team.

 

Vergaderarrangementen

Kies voor een basis vergaderarrangement of ga voor de complete EIGENTIJDSERF beleving. Voel je vrij om een verblijf samen te stellen met die elementen die voor jullie vergadering in de natuur een bijdrage leveren. Heb je hierbij meer hulp nodig, dan staan wij voor je klaar.

Vergaderarrangementen

 

Offerte aanvragen

Wil je meer weten over EIGENTIJDSERF als locatie voor jullie bijeenkomst. Vraag dan altijd vrijblijvend een offerte aan. Heb je voorkeur voor een specifieke zaal, dan horen wij dat graag.

Terug naar overzicht Offerte aanvragen

Andere arrangementen

De Spotter

De Spotter

Lees meer
De Tipi Tent

De Tipi Tent

Lees meer