HEADER SITE ETE(1).png

Dank voor het invullen van de enquête,

Uw deelname aan het klanttevredenheidsonderzoek via MeetingMonitor heeft een onschatbare waarde voor ons. Uw feedback is belangrijk en helpt ons onze dienstverlening verder te verbeteren en aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Het is dankzij deze waardevolle inzichten die we hebben ontvangen dat we streven naar een nog betere ervaring bij EIGENTIJDSERF.

Met vriendelijke groet,
EIGENTIJDSERF

 

Klanten beoordelen EIGENTIJDSERF met een 9,5!

 

 

Maatschappelijk 
betrokken

 

Duurzaam

7 hectare bostuin

Ideaal voor
groepsbijeenkomsten

Oplaadmogelijkheden
aanwezig

100% Maatschappelijk verantwoorde keuze

Met een bijeenkomst bij EIGENTIJDSERF draagt uw organisatie direct een steentje bij aan een maatschappelijk verantwoorde onderneming.

Een groot deel van onze opbrengsten komt namelijk ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. De stichting kiest daarbij bewust voor projecten gericht op jongeren in Brabant die een ‘steuntje in de rug’ kunnen gebruiken.

Daarnaast is EIGENTIJDSERF door Green Key op niveau Goud gewaardeerd voor al haar inspanningen op het gebied van milieuvriendelijk ondernemen.

Green Key is het duurzaamheidskeurmerk voor organisaties in de vergader- en recreatiebranche.

Landgoed Huize Bergen in Vught

Bezoek ook Landgoed Huize Bergen, onze tweede inspirerende locatie.

Landgoed Huize Bergen, een historisch landgoed in Vught, dicht bij 's-Hertogenbosch, biedt een betoverend verblijf voor overnachtingen, bijeenkomsten en feestelijke gelegenheden. We streven ernaar om elk verblijf onvergetelijk te maken. Wanneer mogen we u verwelkomen?

 

Vergaderarrangementen

Het landhuis zelf heeft 6 inspirerende stijlkamers met ieder zijn eigen verhaal. Daarnaast is het landgoed voorzien van een 7,5 hecatare park. Het landgoed is geschikt voor inspirerende brainstormsessies, teambuilding of heisessies. Ook zijn er verschillende break-out ruimtes aanwezig waar je even kunt ontspannen en kunt genieten van alles wat het landgoed te bieden heeft.

Bij vragen, neem contact op via:
+31 736580400
reserveringen@huizebergen.nl