Spotter.jpeg

Vergaderen in een verborgen verblijf

Vergaderen in een verborgen verblijf, dat doe je in de Spotter! Een unieke vergaderlocatie op een inspirerende plek midden in de natuur. Rust, ruimte en uitzicht. De geur van naaldbossen en weelderig gras, al kijkend naar de vogels aan de waterkant. Een locatie die aanzet tot inspiratie en creativiteit. Waar je het gevoel krijgt even helemaal weg te zijn. Met alle faciliteiten om ongestoord te vergaderen, maar dan in een unieke setting.

Tip leuk in combinatie met een moestuin-momentje of een luxe moestuin lunch

Voor dit gevoel van onbereikbaarheid betaal je slechts € 300,- locatiehuur incl. btw per bijeenkomst. Dit is exclusief het gewenste vergaderarrangement. 

Voor wie niet zonder bereikbaarheid kan? Geen nood, deze locatie is voorzien van een uitstekende wifi verbinding. De Spotter is geschikt voor groepen tot 18 personen in carré en 20 in theateropstelling.

Het gevoel van onbereikbaarheid

Even het gevoel van onbereikbaarheid ervaren en tegelijkertijd toch verbonden blijven met de buitenwereld. De Spotter is een unieke locatie voor teambuilding, brainstormsessies en heidagen in de natuur.

Waarnemen

De Spotter staat geheel in het teken van waarnemen. Open alle wanden van het verblijf voor het beste uitzicht of neem tijdens een break plaats op de vlonder om te genieten van een kop koffie terwijl je over de waterspiegel tuurt naar de vissen. Om de Spotter gebeurt van alles.

Ben je heel vroeg, in de stille ochtend, dan spot de echte geluksvogel misschien zelfs wel een ree, drinkend aan de waterkant.